Superkleertjes hanteert de volgende algemene voorwaarden:


Overeenkomst

Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen Superkleertjes) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).


Levering

Superkleertjes draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. Superkleertjes behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.


Verzending

Past door de brievenbus:

In Nederland Post.nl (NL): 24-uursserviceMinimumformaat: 140 x 90 mm
Maximumgewicht: 2 kgMaximumformaat: 380 x 265 x 32 mm

 

Alle tarieven in Euro'st/m 20 g20 - 50 g50 - 100 g100 - 250 g250 g - 2 kg
Brief

 De waarde van postzegels

 

€ 0,69€ 1,38€ 2,07€ 2,76€ 3,45

 

     
Brievenbuspakje

Een brievenbuspakje past door de brievenbus en kan daarom altijd bezorgd worden, ook als de ontvanger niet thuis is. Verzenden is mogelijk tot maar liefst 2 kg voor een vast tarief.

Regio: NL

Een pakketje dat door de brievenbus past.

€ 3,95€ 3,95€ 3,95€ 3,95€ 3,95
Aangetekend

Bij een Aangetekende brief tekent de ontvanger voor ontvangst. De maximale schadevergoeding bij verlies of beschadiging is € 50,- per brief. Bezorging in Nederland van maandag tot en met zaterdag. De post is te volgen via Track & Trace.

€ 7,95€ 7,95€ 7,95€ 7,95€ 7,95

Pakketpost: In Nederland (NL): 24-uursservice
Maximumformaat: 100 x 50 x 50 cm (binnenlandse pakketten 10-30 kg: 175 x 78 x 58 cm)

Alle tarieven in Euro'st/m 2 kg2 - 5 kg5 - 10 kg10 - 20 kg20 -30 kg
Pakket Regio: NL

Standaard inclusief Track & Trace

€ 6,95€ 6,95€ 6,95€ 13,25€ 13,25
Aangetekend

Bij een Aangetekend pakket tekent de ontvanger voor ontvangst. De maximale schadevergoeding bij verlies of beschadiging is € 500,- per pakket. Bezorging in Nederland van maandag tot en met zaterdag. Het pakket is te volgen via Track & Trace.

Regio: NL

Waardevolle spullen tot € 500 verzekerd.

€ 8,60€ 8,60€ 8,60€ 14,90€ 14,90

 

     

 

     

 

Artikelen worden verzonden via POST.nl  als de betaling ontvangen is. Afhankelijk van de grootte van het poststuk zal gekozen worden voor brievenbuspost of pakketpost.

Opsparen van bestellingen mag ook, wel is de voorwaarde hiervan dat de artikelen gewoon binnen 7 dagen betaald worden. Pas wanneer de klant zegt dat het mag worden verstuurd, gaat het op de post.

Shipping to other countries as the Netherlands is possible. Shippingcosts are for each country different, I will search for the lowest costs.

Superkleertjes is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Post.nl

Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant (aan te geven bij bestelling)


Prijzen

Prijzen op de site van Superkleertjes zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro en zijn altijd exclusief verzendkosten.

 

Betaling

Betaling van het verschuldigde bedrag dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 5 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Als de betaling binnen is worden de artikelen zo snel mogelijk (indien mogelijk) verzonden. Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Ondanks dat ik de site up-to-date probeer te houden kan het incidenteel wel eens voorkomen dat een artikel al is gereserveerd omdat een ander je net voor is. Wanneer dit het geval is, sturen wij altijd een berichtje.
De bestelling wordt maximaal 5 dagen voor je gereserveerd. Is je betaling na deze 5 dagen niet binnen, dan ontvang je een herinneringsmail. Krijgen we daar geen reactie op dan zullen we de bestelling annuleren.


Annuleren van een bestelling

Een bestelling kan binnen 24 uur na bevestiging geannuleerd worden. Hierna is de koop gesloten en wordt betaling verwacht. Dit om onnodig reserveren van artikelen te voorkomen. Bericht ons per e-mail als je afziet van de koop.


Retourzending

Retourzenden van artikelen is mogelijk. De dubbele verzendkosten zijn dan wel voor rekening van de koper. Artikelen kunnen retour gezonden worden binnen 7 dagen na ontvangst. Graag hierover Superkleertjes inlichten binnen 24 uur na ontvangst van de zending. Vermeld hierbij duidelijk om welk artikel het gaat. Artikelen worden retour genomen als ze teruggezonden worden in de oorspronkelijke staat en in dezelfde onbeschadigde verpakking. Artikelen dienen voorzien te zijn van evt. aangehechte prijskaartjes. Artikelen dienen ongedragen te zijn. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet gecrediteerd.  In geval van een fout van de kant van Superkleertjes zal Superkleertjes de kosten dragen voor retourzending.


Garantie

Mocht er iets aan de hand zijn met een artikel dan staat dit erbij en wordt de prijs aangepast. Superkleertjes garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed.

Privacy

Superkleertjes zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Superkleertjes alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. Als de klant aangeeft de mailing van Superkleertjes te willen ontvangen dan zullen de gegevens voor die doeleinden worden gebruikt. Klanten die een bestelling bij Superkleertjes plaatsen ontvangen automatisch de mailing. Aan- en afmelden kan via info@superkleertjes.nl en via de site zelf

Klachtenafhandeling

Superkleertjes streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt Superkleertjes daar graag van op de hoogte gebracht. Er zal dan met de klant naar een oplossing gezocht worden. Superkleertjes staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Superkleertjes heeft een vestiging in Waalwijk, aan het Bloemenoordplein 34a. De winkel is geopend op woensdag t/m vrijdag van 9.30-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-15.00 uur. In de schoolvakanties zijn wij gesloten tenzij anders aangegeven. Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar op telnr: 0416-870064


Algemene voorwaarden Superkleertjes opgesteld december 2004

© 2010 - 2018 Superkleertjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel