Dutch Dream Denim - Boys    Dutch Dream Denim - Girls

 

Bij het merk DUTCH DREAM DENIM staat het ‘spelende kind’ centraal. Hierdoor is het idee ontstaan van de ‘Dubbele Knieën’. Een kind moet kind kunnen zijn en niet hoeven nadenken tijdens het spelen. Toch een gat in de broek? geen probleem; door de ‘Dubbele Knieën’ kan de broek twee keer zo lang mee!.

In de ontwerpfase is verder rekening gehouden met details, pasvorm en een goede prijs- kwaliteitverhouding. 

COOL KIDS ONLY:

De slogan ‘COOL KIDS ONLY’ gaat niet alleen over kinderen die er COOL uitzien of goed zijn in bijvoorbeeld een sport. Het kunnen ook kinderen zijn die een beperking hebben (zoals gebonden aan een rolstoel- of dyslectisch zijn), maar desondanks er alles voor over hebben om op school/sport mee te kunnen doen net als ieder ander kind. Het gaat ook om kinderen met doorzettingsvermogen en kinderen die niet opgeven. Daarom is DUTCH DREAM DENIM op zoek naar kinderen met verhalen. Kinderen die het gezicht van onze nieuwe collectie in onze landelijke campagne kunnen worden.

Is jouw kind een COOL KID ? Stuur dan een foto met je verhaal naar info@dutchdreamdenim.com. Misschien wordt hij het nieuwe gezicht van DUTCH DREAM DENIM. Want wij geloven dat elk kind iets bijzonders in zich heeft!

© 2010 - 2017 Superkleertjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel